Wederom 2 kampioenen bij Albatros: E4 en F5

09 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Wederom 2 kampioenen bij Albatros: E4 en F5

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag zijn er nog twee teams toegevoegd aan het rijtje kampioenen bij de Zwijndrechtse korfbalverenging CKV Albatros. E4 en F5 mochten de bloemen in ontvangst nemen.

E4 had nog 1 punt nodig om kampioen te worden. In een spannende wedstrijd met fanatiek publiek pakte E4 1 punt tegen Sporting Delta E2. Dit was precies genoeg en zo kon het feestje gevierd worden.

F5 liet er geen gras over groeien en versloeg Juliana F2 met maar liefst 34-4. F5 is de absolute kampioen met maar liefst 146 doelpunten voor. Een hele knappe prestatie van een team met prille korfballers en startende coaches Lisa en Manon.

A1 had een offday. Helaas kreeg Michiel een blessure en toen ontbrak de overtuiging. RWA won met 9-16. A1 weet zich wel te handhaven. B1 pakt een gelijkmatige overwinning en wint met 14-6 van Futura. Bij B2 ontbrak de rust en overtuiging om zich naast kampioen Gemini te hijsen. Ook D3 redde het net niet bij Kinderdijk: 7-5. Albatros 7 verspeelde het kampioenschap door met 18-16 te verliezen van NIO 3. Na een verloren uitwedstrijd weet C5 in de thuiswedstrijd wel de punten te pakken tegen GKV, 9-4.

Albatros 1 speelde een verplicht nummer tegen degradant Haarlem. Via twee snelle treffers van Inez van Herpen leek het een sprankelende wedstrijd te worden, maar na een kwartier kwam de klad er een beetje in. Albatros leidde bij rust met 9-4 en het eindsignaal klonk bij 20-10.

Het 2e speelde zich definitief veilig door Tjoba 2 met 19-18 te verslaan en ook senioren 3 sloot het seizoen goed af met een mooie 17-22 tegen ADO 2. Albatros 4 sloot het roeloze zaalseizoen af met een 16-19 winst op KCR 3. Opmerkelijk was dat de ruststand 7-3 was en bij Albatros in de tweede helft alles lukte waardoor ook KCR de reserve 2e klasse moet verlaten.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.