Vijf maal Goud voor O&O bij NK Kwartfinales

09 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Vijf maal Goud voor O&O bij NK Kwartfinales

ZWIJNDRECHT - Naast de tweeëntwintig startbewijzen voor de halve finale Nederlands kampioenschappen individueel toestelturnen heeft de jongensselectie van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O bij de in Volendam gehouden kwartfinales beslag gelegd op vijf gouden medailles.

Het eerste goud kwam in handen van Koen Kappetijn. Hij werd met 66,60 punten eerste bij de jeugd van de 3de divisie. Luuk Huernink liet zich het goud omhangen in de jeugdcategorie van de eredivisie. Zijn score bedroeg 70,70 punten. Gijs Peeters werd in deze categorie tweede met 69,05 punten. Jordi Hagenaar overtuigde bij de pupillen van de talentendivisie. Hij eiste het goud voor zich op met een score van 108,66 punten. De zevenjarige Kenji Paizs liet van zich spreken door bij de benjamins van de talentendivisie met 109,15 punten als beste uit de strijd te komen. Dyon Purperhart completeerde het geheel met zijn overwinning bij de junioren-I van de 1ste divisie. Zijn puntentotaal kwam uit op 69,40.

Verder drongen door tot de halve finale: Wesley de Haas, Martijn de Veer (beiden jeugd – eredivisie), Bas Vuik (pupil – talentendivisie), Damian Scheper, Luuk van Waaij, Paul de Jongh, Jonah Sluimer (allen jeugd – 3de divisie), Dennis Swinkels (jeugd – 1ste divisie), Sjoerd van Veldhuizen ( junior-I – eredivisie), Martijn Bal, Bodi Winkler (beiden pupil – 3de divisie), Jens van der Helm, Thijs Oosterling (beiden junior-II – eredivisie), Jarien Fokkens, Yuri Visser (beiden pupil – 1ste divisie), Gijs Franken (Instap – talentendivisie)

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.