Vier verdachten aangehouden voor vernielingen Oud & Nieuw

10 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Vier verdachten aangehouden voor vernielingen Oud & Nieuw

ZWIJNDRECHT - Tijdens Oud & Nieuw 2014 hebben jongeren op en rond winkelcentrum Oudeland in Zwijndrecht vernielingen aangericht. Vier verdachten zijn aangehouden.

De jongens in de leeftijd van 17 tot en met 21 jaar uit Zwijndrecht worden verdacht van het aanrichten van vernielingen met zwaar vuurwerk, openlijk geweld en poging tot brandstichting met een jerrycan benzine.

In de laatste week van het jaar werden onder meer ruiten en verkeersborden vernield en werd een abri flink beschadigd. De vernielingen vonden plaats in de omgeving van de Develhal, op de Parklaan en Beethovenlaan en in de omgeving van Winkelcentrum Oudeland.

De politie heeft onderzoek gedaan naar de vernielingen en deze week zijn er vier verdachten aangehouden. Hun rol bij de verschillende vernielingen wordt ondrzocht. Ze zullen zich binnenkort bij de rechter moeten verantwoorden. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.