Trekpleister Zwijndrecht schenkt 1.000 euro aan Stichting Vrienden van Aafje

12 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Trekpleister Zwijndrecht schenkt 1.000 euro aan Stichting Vrienden van Aafje

ZWIJNDRECHT - Om de terugkeer van de Trekpleister-winkel aan de Burgemeester Jansenlaan 137 in Zwijndrecht te vieren, doneert Trekpleister 1.000 euro aan Stichting Vrienden van Aafje. Tijdens de feestelijke opening van de winkel nam Rob Puper, voorzitter van de stichting, de cheque in ontvangst. De Vrienden van Aafje realiseert zoveel mogelijk leuke dingen voor mensen die afhankelijk zijn van zorg. Trekpleister Zwijndrecht had na de brand in Winkelcentrum Noord een tijdelijk onderkomen in een pand aan de Burgemeester Jansenlaan 149. Nu neemt de winkel weer haar intrek aan de Burgemeester Jansenlaan 137.

Rob Puper is erg blij met de donatie van Trekpleister: “We kunnen alle extra steun heel goed gebruiken. Ons doel is om aanvullend op de zorg zoveel mogelijk leuke dingen te realiseren voor klanten van zorgaanbieder Aafje. Wij laten hun wensen uitkomen door leuke en bijzondere extra’s voor hen mogelijk te maken zoals gezellige uitstapjes en activiteiten. Dankzij de donatie kunnen een heleboel mensen een extra mooie dag beleven.”

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.