Meisjes O&O veroveren zilver met hun balcompositie

16 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Meisjes O&O veroveren zilver met hun balcompositie

ZWIJNDRECHT - De afdeling ritmische gymnastiek van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O heeft met succes deelgenomen aan de in Utrecht gehouden eerste NK-plaatsingswedstrijd voor groepen.

De groep bestaande uit Noura Boutghrit, Iris Klingeman, Ilona Theunisse, Richainy Pantophlet, Myrthe van Mourik, Anne Liemberg, Marieke Leeuwestein en Valerie Kroon bond de strijd aan in de categorie junioren-D.

Met hun balcompositie wisten de meisjes het zilver voor zich op te eisen en drongen daarmee  tot de volgende ronde. Deze vindt plaats op 18 april in Zuid-Laren

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.