Albatros bereidt zich voor op de tweede helft van de veldcompetitie

23 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Albatros bereidt zich voor op de tweede helft van de veldcompetitie

ZWIJNDRECHT - Na de euforie van de promotie van Albatros 1 en de zeven zaalkampioenen  moesten de korfballers van Albatros zich in de afgelopen periode alweer gaan opmaken voor de tweede helft van de veldcompetitie.

De veldtrainingen zijn inmiddels door alle teams hervat en afgelopen week werd er door heel wat teams al geoefend op het grote en koude veld. Alleen de BBB/recreantenploeg mocht nog lekker in de zaal spelen en datzelfde gold voor de allerjongsten van F7 die in de PKC-hal actief waren.

Ook deze week nog heel wat sparringspartijtjes en a.s. zaterdag start het veldprogramma met maar liefst 20 thuiswedstrijden en een programma voor het G-korfbal op sportcomplex Develstein.

Voor de wedstrijdkorfbalteams staat er direct een uitdaging klaar. Albatros C1 speelt in de 2e klasse tegen Alblasserwaardse teams terwijl B1 het in de plaatsingspoule B2O moet opnemen tegen de Zeeuwen van Fortis, Tjoba en TOP (A). A2 is middenmotor in de 2e klasse, maar A1 gaat met DeetosSnel A2 uitmaken wie de promotieplek naar de Overgangsklasse krijgt.

Albatros 3 en 4 bevinden zich in de middenmoot van de reserve 2e en 3e klasse en spelen zaterdag thuis tegen KCC 5 en KCR 4. Albatros 2 wacht de loodzware opdracht om zich in de komende zeven wedstrijden van de laatste plek af te knokken, te beginnen met het eerste slachtoffer KCR 2.

Het vlaggenschip speelt om 16.00 uur tegen KCR en dat is niet alleen een vier-puntenwedstrijd, maar ook de strijd tegen de club van de nieuwe trainer Steven de Graaf. Hopelijk is de ploeg van Karim Ratoube weer helemaal fit en kan de vorm van de zaal voortgezet worden op het veld!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.