Passion4Kids: Uniek Muziekevenement op De Notenbalk

24 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Passion4Kids: Uniek Muziekevenement op De Notenbalk

ZWIJNDRECHT - Kinderen en leerkrachten van basisschool De Notenbalk zullen woensdag 1 april a.s. een uniek muziekevenement laten zien en horen op het schoolplein van de school, naar het voorbeeld van de bekende tv-productie ´The Passion´. De kinderen hebben audities gedaan en zijn de afgelopen weken onder begeleiding van een zangcoach druk bezig geweest de bekende Nederlandse popliederen uit het hoofd te leren. Ook hebben de leerlingen opnames gemaakt op bijzondere locaties. Deze zullen tijdens het evenement getoond worden op een groot scherm.

Passion4kids vertelt het paasverhaal uit de Bijbel over het lijden, sterven en de opstanding van Jezus. Net als op televisie zal er een processie met kinderen, ouders en leerkrachten en een groot verlicht kruis door de straten van de wijk Heer Oudelands Ambacht trekken op weg naar het hoofdpodium op het schoolplein. De inmiddels jaarlijks terugkerende tv-productie zal op eigen wijze worden nagespeeld door de kinderen uit de groepen 5 tot en met 8. Het belooft een bijzonder en uniek spektakel te gaan worden. Alle belangstellenden zijn vanaf 19.00 uur welkom op het schoolplein van De Notenbalk, Bazuinstraat 26, om de uitvoering van Passion4kids bij te wonen die ongeveer 1 uur zal duren.
Op www.notenbalk-zwijndrecht.nl vindt u een trailer van de voorbereiding van het muziekevenement.

Foto’s: Leerlingen De Notenbalk maken opnames met de politie en op het bureau voor het evenement Passion4kids op 1 april a.s.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.