Medaille regen voor Accelerando tijdens wedstrijd in Schiedam

30 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Medaille regen voor Accelerando tijdens wedstrijd in Schiedam

ZWIJNDRECHT - Het nieuwe seizoen begint voor Twirlteam Accelerando uit Zwijndrecht erg goed, want zondag 29 maart ging deze club voor het eerst dit jaar op wedstrijden in Schiedam. Dit was niet geheel zonder resultaat, want alle 20 aanwezige solisten wisten allen een medaille te behalen. Velen behaalden zelfs nu al hun eerste kwalificatiepunten voor de nederlands kampioenschappen.

Het duo Amber van Gelder en Bonita de Ruiter wisten zelfs met het onderdeel junior duo twirling een promotie te behalen. Zo ook het duo Manon Heppenhuis en Larissa Leensvaar bij het onderdeel junior duo dance. Solist Manon Heppenhuis wist ook bij 2 andere solo onderdelen een promotie te behalen, te weten bij het onderdeel solo dance en 2-baton.

Ook solist Marleen Brugmans behaalde een promotie bij het onderdeel I-baton. Het twirlseizoen kon niet beter beginnen voor deze meiden. De meiden gaan met volle moed weer hard aan de slag bij de trainingen, want eind april gaan de solisten én alle teams deelnemen aan het solistenconcours wat dan in Hardinxveld- Giessendam zal worden gehouden. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.