Expositie Fotoclub Zwijndrecht

24 februari 2012
Expositie Fotoclub Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - Enkele Leden van fotoclub Zwijndrecht tonen in de maand maart 2012 hun werk in ‘Fotogalerie Zwijndrecht’, Rotterdamseweg 126 te Zwijndrecht. Een expositie met de titel: Poëzie verbeeld. Wij nodigen U van harte uit om het fotowerk te komen bekijken. 

De foto-expositie heeft als ondertitel: ‘Ook fotografie is een daad van bevestiging’, vrij naar het gedicht van Remco Campert: ‘Poëzie is een daad van bevestiging’
In een workshop hebben de exposerende leden van de fotoclub zich verdiept in de manier waarop je gedichten zou kunnen verbeelden. De ontmoetingen hebben geresulteerd in deze expositie, een samenspel van gedicht en foto. De verbeeldingen zijn uitgevoerd in groot formaat, namelijk 80 x 80 cm.

Wanneer je poëzie leest of schrijft ga je over dingen nadenken. Door poëzie word je je bewust van je bestaan en van dat van anderen. Iedereen leeft anders. Door poëzie met elkaar uit te wisselen besef je dat anderen hetzelfde over dingen denken of hetzelfde mee maken. Zo is dat ook met fotografie. Door naar foto’s te kijken en er over te praten ‘besef je dat je leeft en niet alleen leeft.’ Kom op een zaterdag kijken en praat mee.

Fotogalerie Zwijndrecht: Rotterdamseweg 126 Zwijndrecht (hoek Koninginneweg)
Open: elke zaterdag in maart van 11.00 uur tot 16.00 uur. Officiële opening zaterdag 3 maart om 15.00 uur. De toegang is gratis.

 
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.