Open dag en expositie bij Fotoclub Zwijndrecht

29 augustus 2014
Open dag en expositie bij Fotoclub Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - Ben jij een fotograaf die verder wil? Kom eens kijken bij fotoclub Zwijndrecht!
Op zaterdag 13 september 2014 organiseert fotoclub Zwijndrecht een open dag. Belangstellenden zijn van harte welkom van 11.00 tot 16.00 uur.

Open dag 13 september
Stel je kunt aardig fotograferen. Je vrienden waarderen je foto’s en zelf krijg je er steeds meer plezier in. Na een tijdje ontdek je dat de groep waarmee je je hobby deelt wel erg klein is en snel tevreden. Je realiseert je dat je anderen nodig hebt om verder te groeien en gestimuleerd te blijven. Dat is het moment om eens te overwegen om lid te worden van een fotoclub.

Fotoclub Zwijndrecht wil een laagdrempelige vereniging zijn, waarin plaats is voor gevorderden, maar ook voor beginners in een gezellige sfeer. Kortom Fotoclub Zwijndrecht is een club waarin gevorderden en beginners volop kunnen genieten van hun prachtige hobby. Kom zaterdag 13 september kijken bij fotoclub Zwijndrecht! Maandag 15 september is er een introductieavond voor nieuwe leden, aanvang 20.00 uur.  Neem ook alvast eens een kijkje op onze website. Je vindt er veel informatie over wie we zijn en over ons programma: www.fotoclubzwijndrecht.nl

Expositie instructiegroep
Eén van de doelen van Fotoclub Zwijndrecht is om in clubverband tot betere foto's te komen. De club is geen opleidingsinstituut, maar leden helpen en adviseren hun clubgenoten over en weer. De exposerende fotografen van deze maand vormen binnen de club de instructiegroep. Zij zijn leergierig en gemotiveerd om zowel de cameratechnische kant onder de knie te krijgen, alsook goede foto’s te kunnen maken. De expositie geeft een goed overzicht van hun kunnen.

Fotogalerie Zwijndrecht: Rotterdamseweg 126 Zwijndrecht (hoek Koninginneweg).
Open dag: zaterdag 13 september 2014 van 11.00 tot 16.00 uur.
Introductieavond: maandagavond 15 september 2014 aanvang 20.00 uur
De fotogalerie is geopend op zaterdag 6, 13, 20 en 27 september van 11.00 uur tot 16.00 uur. Toegang gratis

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.