In 't Weetpunt kunt u een kerstwens in een kerstboom hangen

10 december 2014
In 't Weetpunt kunt u een kerstwens in een kerstboom hangen

ZWIJNDRECHT - In ’t Weetpunt staat een kerstboom met honderden lampjes. Dat is niet zo maar een kerstboom, maar een WENS-BOOM. Heel veel kinderen hebben het hartstikke goed en eigenlijk niets te wensen. Maar er zijn ook kinderen die het thuis niet zo goed hebben en waarvan vader of
moeder het niet redden om aan alle wensen te voldoen. Voor die kinderen is dit plannetje bedacht.

Zulke kinderen mogen wensen indienen en dan proberen we in ’t Weetpunt te kijken of het mogelijk is er een uit te laten komen. Je wens kun je mailen naar weetpunt@gmail.com. met de vermelding . De wens(en) kunnen ook in een gesloten enveloppe in de boom worden gehangen. Ook weer met de vermelding:< ik heb een wens>

Je mag ook iets wensen voor een ander, een vriendje of vriendin. tot 21 december, dan sluit deze actie. Vanzelf blijft alles anoniem. Heb je een gouden hart? Kun je of wil je een wens vervullen? De aangevraagde wensen komen op de website: www.natuur-zw.nl Mensen met een gouden hart die een wens kunnen vervullen, kunnen een mailtje sturen naar: weetpunt@gmail.com

Onder vermelding kerstwens ’t Weetpunt, Develpad 169, 3335 AR Zwijndrecht

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.