Goud, zilver en brons voor Bart Deurloo

07 april 2015 door Hennie van der Zouw
Goud, zilver en brons voor Bart Deurloo

ZWIJNDRECHT - Bart Deurloo heeft opnieuw bij een World Challenge Cup beslag weten te leggen op eremetaal. Bij het in het Paasweekend in Ljubljana (Slovenië) gehouden toernooi wist  de O & O-turner driemaal het erepodium te beklimmen.

In de voorrondes wist Bart zich te plaatsen voor drie toestelfinales, vloer, sprong en rek. In de vloerfinale lag hij met 14,825 punten  beslag  op  het goud. Op sprong kwam hij slechts 0,2 punten tekort voor de hoogste eer en veroverde het zilver met een gemiddelde score van 14,662 punten. Hij completeerde het geheel met een bronzen medaille op rek.

Zijn oefening werd gewaardeerd met 14,850 punten. Epke Zonderland maakte op rek zijn favoriete rol waar. Hij won het goud met een fraaie score van 15,700 punten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.