Comité 4 en 5 mei Zwijndrecht opgericht

01 december 2014
Comité 4 en 5 mei Zwijndrecht opgericht

ZWIJNDRECHT -  Op 1 oktober jongstleden is het Comité 4 en 5 mei Zwijndrecht opgericht. Het comité is een samenwerking tussen de gemeente Zwijndrecht en Stichting Oranjefeesten. Deze stichting verzorgde voorheen de organisatie rondom 4 en 5 mei.
 
Het nieuwe comité bestaat uit de volgende personen:
- Peter ten Haaf - Voorzitter - Comité 4 en 5 mei Zwijndrecht
- Willem de Jong - Secretaris - Comité 4 en 5 mei Zwijndrecht
- Yvonne Grit - Gemeente Zwijndrecht (plvv Voorzitter)
- Karin Blomme - Gemeente Zwijndrecht
- Jan van Gortel - Ceremoniemeester
 
Activiteiten
Dit jaar neemt het comité (in verband met het 5 jaarlijkse / 70-jarig jubileum) voor de viering van 5 mei deel aan een werkgroep van de Drechtsteden om te zien of ook gezamenlijke activiteiten georganiseerd kunnen worden. Onlangs is aangekondigd dat Koningsdag 2015 in ‘nieuwe stijl’ wordt gevierd in Dordrecht en de regio. De voorzitter en de secretaris van het comité nemen deel aan een werkgroep van de Drechtsteden om te zien of er ook gezamenlijke activiteiten georganiseerd kunnen worden.

Tijdens Dodenherdenking, op 4 mei, heeft burgemeester Dominic Schrijer een prominente rol. Het Comité 4 en 5 mei verleent daarin de nodige organisatorische en praktische ondersteuning.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.