Milou Antheunisse pakt brons bij halve finale

13 april 2015 door Hennie van der Zouw
Milou Antheunisse pakt brons bij halve finale

ZWIJNDRECHT - In de aanloop naar het Nederlands kampioenschap individueel  toestelturnen heeft Milou Antheunisse, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O, bij de in Duiven gehouden halve finale in de seniorencategorie van de 3de divisie het brons voor zich opgeëist. Haar score bedroeg 43,817 punten waarmee zij zich tevens plaatste voor de eindstrijd. Naast de meerkampfinale wist zij zich ook te plaatsen voor de toestelfinale sprong.

Bij de senioren van de 2de divisie kwam Renate van ’t Hof slechts weinig tekort voor een podium-plaats. Zij werd met 44,533 punten vierde, eveneens goed voor een NK-meerkampstartbewijs.  Daarbij drong zij door tot de toestelfinale van brug, evenals haar ploeggenote Cynthia Kroon die zich ook  kan gaan voorbereiden op de eindstrijd brug.

In de jeugdklasse van de 3de divisie veroverde Jente van der Kruk met haar zevende plaats een finaleticket.  Tevens plaatste zij zich samen met Marit Kooiman voor de toestelfinale brug.

Tot slot kwam Naomi van der Vliet  bij de pupillen-2 N3 op brug als beste uit de strijd. Ook voor haar een toestelfinale op brug.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.