Feest der herkenning op Develstein

12 maart 2015
Feest der herkenning op Develstein
Bezoekers werden ontvangen en gefotografeerd op de blauwe loper!

ZWIJNDRECHT - Zo’n 1600 oud-leerlingen betraden de blauwe loper tijdens ‘Concert@School’, het jubileumfeest dat het DevelsteinCollege organiseerde wegens het vijftigjarige bestaan. Met meer dan twintig artiesten, verschillende podia, een heuse ‘Concert@School’-photowall, meerdere ontmoetingslokalen, ouderwetse klassenfoto’s,  diverse bars,  een horecaplein en een jubileumboek als aandenken was Concert@School daadwerkelijk een feest van herkenning.

,,We zijn bedolven onder enthousiaste reacties van oud-leerlingen en de verzoeken om een vervolg stromen nog steeds binnen. Bij de ontmoetingslokalen die per examenjaar waren ingericht en waar bezoekers met oude bekenden op de klassenfoto konden, ontstond meteen een typische reüniesfeer. Die sfeer in combinatie met het programma, de uitstekende voorbereiding en de strakke organisatie van Buro RUW maakten het feest tot een veelbesproken succes, als we alleen al uitgaan van de vele reacties op de social media,” zegt rector Paul den Otter enthousiast.

Ook Rutger en Walter Hoogerwerf, de organisatoren van Buro RUW en beiden oud-leerlingen van de school, kijken tevreden terug op Concert@School. ,,Na een intensieve voorbereiding hoop je dat alles op de dag zelf volgens het draaiboek verloopt. Zoals gepland kwam het feest om 15.30 rustig op gang en barstte het ’s avonds echt los. De reünie klopte op alle fronten, mede dankzij de belangeloze bijdrage van de geweldige artiesten die veelal zelf oud-leerling waren van de school”, licht Rutger Hoogerwerf toe.

Een sfeerverslag van het feest met foto’s en filmmateriaal kunnen de bezoekers binnenkort bekijken via Facebook en de website www.buroruw.nl. Op de veel gestelde vraag of er een vervolg komt op Concert@School kan rector Paul den Otter nog geen concreet antwoord geven: ,,Eerst maar even nagenieten”. ,,Mocht het tot een vervolg komen, dan zijn wij zeker weer van de partij”, besluit Walter namens Buro RUW.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.