Lancering nieuwe website gemeente Zwijndrecht

14 april 2015 door Hennie van der Zouw
Lancering nieuwe website gemeente Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT -  Wethouder Henk Mirck lanceert op dinsdag 14 april de nieuwe website van de gemeente Zwijndrecht. Naast een nieuwe vormgeving heeft de website een aangepaste opzet die beter aansluit bij de wensen en informatiebehoefte van bezoekers. Wethouder Henk Mirck: “Met de nieuwe website hebben we een logische inrichting, vormgeving én teksten die bezoekers de informatie bieden die ze echt willen weten.”
 
Waarom een nieuwe website?
De oude website was aan vervanging toe. De site bevatte veel informatie waarvan inwoners aangaven niet (snel) te kunnen vinden wat ze zochten. De gemeente had behoefte aan een duidelijke structuur waarbij meer aandacht was voor inwoners, ondernemers en politiek geïnteresseerden.
 
Wat is er nieuw aan de website?
De navigatie, vormgeving en inrichting zijn grondig herzien. De website is ingericht om bezoekers snel en eenvoudig door de site te begeleiden. Het aanvragen van een paspoort, verlengen van een rijbewijs of het doen van een melding is een reden voor inwoners om de website te bezoeken. Deze informatie heeft een prominente plek op de website gekregen. Pagina’s die niet of nauwelijks werden bezocht zijn verwijderd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.