Conventus verliest aansluiting met de top drie door nederlaag in Leiden

20 april 2015 door Hennie van der Zouw
Conventus verliest aansluiting met de top drie door nederlaag in Leiden

ZWIJNDRECHT - De korfballers van sv Conventus hebben afgelopen weekend een belangrijke kans gemist om zich definitief te mengen in de strijd om de derde plaats in de competitie. Na twee overwinningen sinds de start van het tweede deel van het veldseizoen had het team veel plaatsen gewonnen, maar tegenstander Crescendo bleek afgelopen weekend een maatje te groot.

Conventus reisde zondag af naar Leiden met een selectie die niet optimaal in vorm was. Dit bleek al vroeg in de wedstrijd toen Crescendo een 4 – 0 voorsprong nam. Conventus kon vervolgens nog wel terugkomen, maar met een 11 – 7 achterstand in de rust zou het erg moeilijk worden. In de tweede helft vervloog bij de Conventus spelers al snel de hoop op de overwinning en liep de achterstand snel op tot 18 – 8 aan het eind van de wedstrijd.

Om in de bijzonder spannende competitie een positie in het middenmoot te behouden moet er volgende week worden gewonnen van Dubbel Zes. Conventus speelt dan voor eigen publiek en hoopt dan de verloren wedstrijd recht te zetten.

Scores sv Conventus
Walter Slingerland 3x, Denise Coenraads 2x, Thomas Steefkerk 1x, Jeroen van de Pol 1x, Priscilla Zijlmans 1x
 
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.