Vloerfinale voor Bart Deurloo

20 april 2015 door Hennie van der Zouw
Vloerfinale voor Bart Deurloo

ZWIJNDRECHT - Bart Deurloo, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O, heeft zich bij de Europese kampioenschappen in het Franse Montpellier in de toestelfinale vloer weten te turnen. Bart ging als achtste de finale in. Met zijn score van 14.666 punten schoof hij twee plaatsen op en kwam daarmee als zesde uit de eindstrijd.

Bart bond ook de strijd aan op  rek. De jury waardeerde zijn oefening  met 14,266 punten waarmee hij  slechts 0,14 punten  tekort kwam voor de rekfinale.
Zijn ploeggenoot Boudewijn de Vries turnde bij deze Europese titelstrijd als enige Nederlander een meerkamp.  Boudewijn turnde een stabiele wedstrijd. Zijn totaalscore van 77,632 punten bouwde hij op uit 12,800 punten voor vloer, 14,000 punten voor voltige, 12,366 punten voor ringen, 13,133 punten voor sprong, 13,200 punten voor brug en 12,133 punten voor rek.

Anthony van Assche moest vanwege ziekte afzien van deelname.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.