Nieuwe generatie jeugdscheidsrechters sv Conventus geslaagd voor het examen

20 april 2015 door Hennie van der Zouw
Nieuwe generatie jeugdscheidsrechters sv Conventus geslaagd voor het examen

ZWIJNDRECHT -  Afgelopen weekend is de korfbaltak van sv Conventus maar liefst zeven jeugdscheidsrechters rijker geworden. Een zevental jeugdleden begon in oktober aan de opleiding jeugdkorfbalscheidsrechter, welke na het succesvol afronden van het theoretische deel afgelopen weekend werd afgesloten met een praktijkexamen.
 
Voor het oog van KNKV examinatoren Frits en Roeland Barendrecht lieten de aspirant-jeugdscheidsrechters zien dat ze het in zich hadden om korfbalwedstrijden in goede banen te leiden. Alle zeven kandidaten zouden het examen halen, waarmee sv Conventus Mylene van Hemert, Thijs Kraaijeveld, Iris Meerman, Jordy van Noorloos, Luuk van de Pol, Flynn Verhoeven en Lex van Werkhoven van harte mee wil feliciteren.
 
De nieuwe jeugdscheidsrechters kregen van de verenigingen als beloning direct alle benodigdheden om als jeugdscheidsrechter te beginnen: een scheidsrechtershirt, een fluit en een horloge.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.