Ook dit jaar weer veel te beleven en te doen op de Kerstmarkt van Scouting Panoord

18 december 2014
Ook dit jaar weer veel te beleven en te doen op de Kerstmarkt van Scouting Panoord

ZWIJNDRECHT - Traditioneel houdt Scouting Panoord ieder jaar een Kerstmarkt. Dit jaar is dat bij het begin van de Kerstvakantie op 20 december. Vanaf 11 uur zijn leden en niet-leden welkom op het clubhuis van Scouting Panoord aan het Groot Karreveld 10 op sportpark Bakestein te Zwijndrecht. Binnen worden er allerlei activiteiten georganiseerd voor de jeugd. Tijdens de kerstmarkt kunnen zij zich creatief uitleven door o.a. kerststukjes, kaarsen, kerstboomversieringen en vele andere leuke dingen te maken en kunnen er diverse spellen gespeeld worden. Daarnaast is er voor de oudere, avontuurlijke jeugd een spannend klimparcours gebouwd. Aan de inwendige mens wordt ook gedacht, er kan wat gegeten en gedronken worden. De dag wordt beëindigd met de trekking van de Kerstloterij, waarvoor de leden de afgelopen weken loten hebben verkocht.

De Kerstmarkt en de Kerstloterij worden door Scouting Panoord georganiseerd om vele activiteiten voor de jeugdleden, zoals o.a. de zomerkampen, mogelijk te maken. Daarnaast wordt de opbrengst van dit jaar met name ingezet om essentieel materiaal aan te schaffen voor een scoutinggroep: pioniertouw en -hout! Hiermee worden de meest uiteenlopende bouwwerken gemaakt, van draaimolens en bruggen tot heuse torens.

De Kerstloterij kent ook dit jaar weer vele mooie prijzen. De loten zijn de afgelopen periode door de leden huis-aan-huis en in de winkelcentra van Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht verkocht. Met het kopen van een lot (à 2 euro per stuk) ondersteunt u de activiteiten van Scouting Panoord. De lotenverkoop is gestart op 1 november en eindigt op 20 december om 14.00 uur. De trekking vindt tijdens de Kerstmarkt plaats om ca. 15.20 uur. De uitslag van de loterij wordt tevens gepubliceerd op de facebooksite van Scouting Panoord: www.facebook.com/ScoutingPanoord.

De leden en leiding van Scouting Panoord willen u van harte uitnodigen voor de Kerstmarkt. Leden en niet-leden van alle leeftijden kunnen op deze zaterdag voor een kleine vergoeding van 11.00 uur tot 15.00 uur in het clubhuis ‘Panoord’ terecht. Entree kost € 2,= maar heb je een scoutingdas om dan kost het slechts € 1,=. Graag zien we iedereen op 20 december in ons clubgebouw terug.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.