Cross door de polder 'De Hooge Nesse' trekt veel enthousiaste lopers

21 april 2014
Cross door de polder 'De Hooge Nesse' trekt veel enthousiaste lopers

ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 19 april organiseerde Roparunteam 29 van de gemeente Zwijndrecht een cross door de polder 'De Hooge Nesse'. Sporters konden zich voor dit hardloopevenement aanmelden voor de afstanden 4 en 8 kilometer.

Het parcours door het natuurgebied van 'De Hooge Nesse' bleek erg uitdagend te zijn.

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen in teamverband een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.

Het Roparunteam van Gemeente Zwijndrecht zet zich dit jaar in voor dit initiatief. De opbrengsten van dit evenement kwamen volledig ten goede van stichting Roparun.

De start vond plaats om 14.00 uur aan de Veerweg 10 te Zwijndrecht, nabij het Ara Hotel.

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.