Winst voor reserves, A1 en B1 van CKV Albatros

20 april 2015 door Hennie van der Zouw
Winst voor reserves, A1 en B1 van CKV Albatros

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag 18 april 2015 waren er maar liefst 12 E- en F- wedstrijden bij de Zwijndrechtse korfbalvereniging Albatros. De reserves, A1 en B1 wisten allemaal punten te pakken.

Albatros 2 speelde de alles-of-niets wedstrijd tegen koploper PKC en was een groot deel van de wedstrijd de betere van het spel. Toen bij 9-6 de productie stokte, hees PKC zich naast en voorbij de thuisploeg en leek het pleit beslecht. Hard knokken leverde echter nog een late opleving op en een zondagsschot van Mattijs Punt zorgde voor de 13-12 overwinning. Hierdoor houdt Albatros nog zicht op de veilige plek in de reserve 1e klasse.

A1 speelde een moeizame eerste helft (7-6) en maakte het verschil in de laatste 20 minuten (18-12 tegen Rust Roest). Woensdag a.s. wacht de belangrijke wedstrijd tegen DeetosSnel A2. B1 won na twee nipte nederlagen in Zeeland met 4-10 van Tjoba B1.

Er waren maar lieft 12 E- en F1 wedstrijd op veld 1. Hier werden maar liefst 216 doelpunten gescoord, 134 waren er voor Albatros. De grootste uitslag was voor E4, dat ACKC E4 met 26-0 afdroogde.

Het 3e verloor nipt bij Rust Roest en het 4e beleefde weinig lol aan de uitwedstrijd en de scheidsrechter bij Vriendenschaar 4. Gelijke spelen voor Albatros 6, C3, D3 en F2. Verder mooie overwinningen voor senioren 5 en 8. Senioren 5 kwam snel op een 2-0 voorsprong, maar Olympia kwam terug en pakte de voorsprong over. Net voor rust wist Albatros 1 punt voorsprong te pakken en dit werd doorgezet in de 2e helft. De winst kwam niet meer in gevaar en Albatros won met 8-13. Senioren 8 wist KCR 9 te verslaan met 5-12.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.