Fissa in Jongerencentrum Mikado

24 april 2015 door Hennie van der Zouw
Fissa in Jongerencentrum Mikado

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 18 april jl. heeft het jongerenwerk van Diverz, samen met een tiental vrijwilligers, als vanouds weer een vette disco gehouden in Jongerencentrum Mikado.

Het was een meer dan geslaagde avond die werd bezocht door ruim 180 jongeren uit Zwijndrecht, in de leeftijd van 14 t/m 18 jaar. Op de uitstekend verzorgde muziek werd volop gedanst. Er staan nog een aantal discoavonden gepland en wel op 23 mei en 06 juni a.s. Aanvang 20.00 - 01.00 uur. Toegang is gratis.

Ook de jongere doelgroep van 10 t/m 14 jaar komt volledig aan haar trekken op de vrijdagavonden. De derde tienerdisco van dit seizoen belooft ook weer een waar spektakel te worden. Tot aan de zomervakantie zijn er nog drie avonden gepland en wel op 09 mei, 29 mei en 12 juni a.s. Ook op deze avonden is de toegang gratis. Aanvang: 19.00 - 22.00 uur.

Naast deze disco avonden staan er ook nog 18+ avonden op de planning welke over niet al te lange tijd gaan starten. Te denken valt dan aan activiteiten zoals darttoernooien, karaoke-avonden en film- en thema avonden. Samen met de huidige activiteiten zoals de “Inlopen” en het Informatie Punt (spreekuur) kunnen we zeggen dat Mikado weer op de kaart staat.

Voor een totaal overzicht van de activiteiten georganiseerd door en voor jongeren kunt u terecht op onze website onder het kopje 'activiteiten voor jongeren'.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.