Pelikaan 2 kampioen in de reserve hoofdklasse

24 april 2015 door Hennie van der Zouw
Pelikaan 2 kampioen in de reserve hoofdklasse

ZWIJNDRECHT - Het zat er al een tijdje aan te komen, maar dinsdag 21 april kon de kurk eindelijk van de fles, Pelikaan 2 is voor het eerst in de geschiedenis kampioen van de Reserve Hoofdklasse...Afgelopen weekend was het al bijna zover toen met 5-0 werd gewonnen van SVV’65 en Sliedrecht niet verder kwam dan een 1-1 uit bij Heerjansdam.

Officieus kampioen en dus nog geen feest er moest echter  nog 1 punt worden behaald in de laatste 4 wedstrijden om officieel kampioen te worden. In de eerstvolgende wedstrijd, op dinsdagavond tegen GJS, moest dit gaan gebeuren! Ondanks de goede resultaten werd er toch stiekem met wat extra spanning naar de wedstrijd toegeleefd   Eindelijk was het moment daar. In een geweldige ambiance begon de wedstrijd tegen GJS. Spandoeken, rookbommen, fakkels en een geweldig aantal toeschouwers om Pelikaan 2 naar de overwinning te schreeuwen.

Het werd een avond om nooit te vergeten met maar liefst 7 doelpunten, dus een winst van 7-0 op GJS werd het een groot feest op het Peli-dome met de nodige felicitaties voor het gehele team en staf. Overigens zijn ook de velen felicitaties van onze tegenstanders via Twitter het vermelden waard, waarvoor dank. Doelpuntenmakers van deze wedstrijd waren: Stefan Zwang (3), Jesper Nossent (2), Patrick Stijnis (1) en Dylan de Boer (1). Namens het bestuur feliciteren wij Pelikaan 2 met dit fantastisch behaalde resultaat en veel succes in de race om het landelijk kampioensschap.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.