O&O Demonstraties op Koningsdag

24 april 2015 door Hennie van der Zouw
O&O Demonstraties op Koningsdag

ZWIJNDRECHT - De ponton, waarop de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O op Koningsdag deelneemt aan de Grande Parade, zal na afloop in Zwijndrecht aan de Maaskade, ter hoogte van De Werf worden afgemeerd.

De O & O-jongensselectie zal daar ’s-middags tussen 15.00 en 16.15 uur op deze voor de turnsport  bijzondere locatie turndemonstraties verzorgen.
Het geheel is voor iedereen vrij toegankelijk

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.