Succesvolle wedstrijd voor Twirlteam Accelerando

28 april 2015 door Hennie van der Zouw
Succesvolle wedstrijd voor Twirlteam Accelerando

ZWIJNDRECHT - Wat een mooie wedstrijd heeft Twirlteam Accelerando uit Zwijndrecht weer achter de rug. Zij deden afgelopen zaterdag 25 april mee aan de wedstrijd die in Hardinxveld-Giessendam werd georganiseerd voor twirlend Nederland.

Aan deze wedstrijd deden 200 deelnemers mee. Dit was zeker niet zonder succes, want het eerste team van Accelerando (het A-team) wist zich door het uitvoeren van een praktisch foutloze routine direct te plaatsen voor de nederlands kampioenschappen die aan het einde van dit jaar worden gehouden. 

Niet alleen dit team scoorde goed, maar ook vele solisten. Er werden zelfs 5 promoties behaald en wel door solist Manon Pap (bij het onderdeel I baton), Tamara Klaasse (bij het onderdeel 2 baton), Manon Heppenhuis (bij het onderdeel solo dance), Ilse Gort (bij het onderdeel solo dance)  en Ilse Gort & Xanthi Romein (bij het onderdeel duo dance). De meiden gaan er weer hard tegenaan bij de trainingen voor de volgende wedstrijd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.