Landelijke BeeBallDag 2015 in Zwijndrecht

28 april 2015 door Hennie van der Zouw
Landelijke BeeBallDag 2015 in Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - Honk- en softbalvereniging Zwijndrecht organiseert, in opdracht van de Koninklijke Nederlandse Baseballen Softball Bond een landelijke BeeBallDag op zondag 7 juni 2015.

Zo’n 20 teams, 200 kinderen, zijn dan een hele dag sportief en gezond aan de slag op sportcomplex Bakestein. Er spelen tenminste 2 BeeBallteams van HSV Zwijndrecht mee, maar ook teams uit Frankrijk en België. Omdat de BeeBallers hun ouders, grootouders, andere familieleden, vriendjes en vriendinnetjes meenemen, verwacht de Zwijndrechtse vereniging zo’n 500 mensen op haar velden. Naast de BeeBall-wedstrijden zijn er deze dag op het honkbalveld ook allerlei andere leuke, sportieve activiteiten te doen. Voor kinderen én voor volwassenen. En er is natuurlijk voldoende te smikkelen en te smullen.

BeeBall is een stoer, flitsend en leuk spel voor jongens en meisjes van 5 tot en met 1 2 jaar. Door het spelen van BeeBall maken kinderen zich snel - op speelse wijze - de technische vaardigheden van honkbal en softbal eigen. Zij raken vertrouwd met het slaan, gooien en vangen Kleine teams en eenvoudige spelregels zorgen dat de kinderen volledig in het spel betrokken zijn en dat ze lekker - gezond - bewegen. Bij BeeBall staan teamgeest en sportiviteit voorop

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.