Start Verkerkloop door Burgemeester en Piet Paulusma

16 mei 2013
Start Verkerkloop door Burgemeester en Piet Paulusma

ZWIJNDRECHT - Burgemeester Maria Wiebosch-Steeman gaf woensdag 15 mei samen met Piet Paulusma om 18.00 uur het startschot voor de scholenloop tijdens de 36ste editie van de Verkerkloop. Aansluitend reikte zij om 20.00 uur de prijzen uit voor het scholenkampioenschap.

Om 20.15 uur startten de individuele deelnemers en de bedrijventeams met hun loop. Vanuit de gemeente liepen wethouder Gerard Slotema mee, raadsleden Kees de Keizer, Harmen van Dorsser, Evert Jan van de Mheen en Ahmet Savas samen met twee teams van gemeenteambtenaren.
De opbrengst van de bedrijvenloop was dit jaar bestemd voor de Stichting Move for MS (www.moveforms.nl). Daarnaast kwam ook een deel van de opbrengst ten goede aan het Gambia-project van het LOC@ te Zwijndrecht voor het realiseren van humanitaire projecten in Gambia.
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.