Beslissend weekend voor Albatrosselectie

06 mei 2015 door Hennie van der Zouw
Beslissend weekend voor Albatrosselectie

ZWIJNDRECHT - Het is Albatros’ eerste seniorenteam afgelopen weekend niet gelukt om bonuspunten te halen tegen één van de koplopers. Het Arnemuidense TOP was met 16-19 te sterk voor de Zwijndrechtse korfbalploeg die tot 12-12 goed kon bijblijven.

Albatros verzaakte de niet al te scherpe Zeeuwen pijn te doen en moest in het laatste kwart van de wedstrijd capituleren. De meeste schutters haalden niet hun rendement uit de afstandsschoten en de wedstrijd werd bepaald door handenvol aan strafworpen en vrije worpen. Daarin bleek TOP uiteindelijk toch net iets beter.

De wedstrijden van de afgelopen zaterdagen moeten de Zwijndrechtse korfballers echter hoop geven voor de beslissende laatste wedstrijden. Zowel Albatros 1 als 2 ontmoeten de concurrenten nog voor de veilige plaats op de ranglijst, te beginnen met de ontmoeting met Swift uit Middelburg.
Het 2e achttal, dat met 0 punten begon aan de voorjaarscompetitie, heeft inmiddels vijf punten bij elkaar gesprokkeld en moet zich zaterdag door winst op Swift 2 naast Sporting Trigon kunnen hijsen, de tegenstander van volgende week zaterdag.

Het eerste heeft alles ook nog in eigen hand en speelt zaterdag om 16.00 uur één van haar drie finales.
Ook zullen zaterdag ongetwijfeld de eerste voorjaarskampioenen begroet kunnen worden. In totaal zijn er maar liefst 21 thuiswedstrijden voor de rood-witte club.

Foto onderschrift: Een spannend weekend voor Albatros op sportcomplex Develstein

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.