Clubkampioenschappen voor O&O-Meisjes/Damesselectie (Update)

11 mei 2015 door Hennie van der Zouw
Clubkampioenschappen voor O&O-Meisjes/Damesselectie (Update)

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 9 mei jl. organiseerde  de Zwijndrechtse GymnastiekverenigingO & O in haar eigen turnhal aan de Uilenvliet de clubkampioenschappen individueel  toestelturnen voor meisjes en dames. Onder grote publieke belangstelling werd op de onderdelen vloer, balk, brug en sprong in diverse categorieën gestreden om de clubtitels.
Na een spannende en sportieve strijd was de uitslag als volgt:
De clubtitels kwamen op naam van Jara van Dijk, Jente van der Kruk, Desiree Storm, Suzanne Kunsel, Anne Louise Jensen Gehlert, Faye Boorsma, Romy Koppelaars,  Lisa Schouten, Milou Antheunisse, Cynthia kroon, Melanie Stout, Christina Martina Lorse, Laura Hensen, Charlotte Grapendaal, Bente Ruijs,  Lieke Verploegh, Kimberley Nugteren,  Milou van Schijndel, Lieve van der Kruk, Naomi van der Vliet, Siënne de Ruijter
Als tweede kwamen uit de strijd Sara den Otter,  Marit Kooiman, Esme van Geldorp, Leanne Barendrecht, Femke Konings, Denise Leijten, Inge Keller, Aranka Gàl, Gabrielle de Man, Femke Knijnenburg, Maaike Colijn, Anouk Tieman, Merel Kerkhof, Suzanne van Alebeek, Alette Koeleman, Joan Kouwenhove,
De derde plaatsen waren voor Caitlin van de Graaf, Channa Schonewille, Naomi Visser, Denise Koeleman, Renee Verbeek, Juliette Storm, Xinga Gruis, Gabrielle Hessels, Gwen Bakker, Elise Biemond, Anna Rosmulder, Faye Bax

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.