Melanie Stout wint 4x Goud tijdens Zuid-Hollands-Jong-Talentenwedstrijd

11 mei 2015 door Hennie van der Zouw
Melanie Stout wint 4x Goud tijdens Zuid-Hollands-Jong-Talentenwedstrijd

ZWIJNDRECHT - Melanie Stout, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O, heeft viermaal goud veroverd bij de in Barendrecht gehouden Zuid-Hollands-Jong-Talentenwedstrijd. De achtjarige Melanie had zich in twee voorwedstrijden bij de beste 32 finalisten geturnd.

In de meerkamp werd Melanie met overmacht eerste. Zij kreeg met maar liefst 57,00 punten het goud omgehangen. Zij completeerde het geheel  met nog drie gouden medailles en wel op de onderdelen vloer, balk en brug.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.