Naomi Visser opgenomen in E.Y.O.F. traject (European Youth Olympic Festival)

22 mei 2015 door Hennie van der Zouw
Naomi Visser opgenomen in E.Y.O.F. traject (European Youth Olympic Festival)

ZWIJNDRECHT - Naomi Visser, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O, is door de Koninklijk Nederlandse Gymnastiek Unie opgenomen in het traject van de European Youth Olympic Festival (EYOF). Deze jeugdspelen vinden plaats van 29 juli tot en met 1 augustus 2015 in Tblisi (Georgië)

De KNGU mag drie (junior)turnsters afvaardigen naar dit evenement.Tijdens de instroomtest voor de EYOF trajectselectie hebben  naast Naomi Marieke van Egmond (TON Almelo), Mandy Maghoub en Kirsten Polderman (beiden SV PAX Haarlemmermeer), Sering Perdok (Topsport Noord / Turngroep Noord Vries),  Morgan Spruijtenburg (Topsport Noord / GV Stanfries Gorredijk) zich geplaatst

Op 30 mei wordt tijdens een interland in België tevens de eerste test in de aanloop naar de EYOF gehouden. Deze telt voor 40% mee. De Nederlandse Kampioenschappen op 20 en 21 juni  in het Rotterdamse Ahoy tellen voor 60% mee. In de week na de NK wordt door de selectiecommissie een team (van 3 turnsters) voorgesteld aan NOC*NSF, die de uiteindelijke teamleden benoemd.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.