Opnieuw Goud voor Melanie Stout

26 mei 2015 door Hennie van der Zouw
Opnieuw Goud voor Melanie Stout

ZWIJNDRECHT - De achtjarige O & O-turnster Melanie Stout heeft opnieuw bewezen een talent in de dop te zijn. Bij de in het Pinksterweekend gehouden Open Bredase Turnkampioenschappen turnde zij in de klasse pre-instap-N1 een ijzersterk toernooi en lag met overmacht beslag op het goud. Het verschil met haar concurrentie bedroeg maar liefst vijf hele punten.

De Zwijndrechtse turnclub had op dit toernooi nog meer succes. In de categorie instap N2 liet  Lieke Verploeg  zich het goud omhangen en turnde Denise Leijten zich bij de dames senior van de 4de divisie naar een zilveren medaille. Zilver was er ook voor Raiza de Camps. Zij turnde haar wedstrijd in de categorie pupil-1-D1.

Verder was er brons voor Elise Vogelaar in de pre-instap-N2-categorie, evenals voor de dames senior-D Inge Keller en Lisa Schouten. Voor Inge en Lisa was het een stille revanche op het resultaat van de in Amsterdam gehouden districtsfinale daags ervoor. Daarbij misten beide dames met een minimaal verschil het ereschavot.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.