Belangrijke week voor korfballers Albatros

26 mei 2015 door Hennie van der Zouw
Belangrijke  week voor korfballers Albatros

ZWIJNDRECHT - De veldkorfbalcompetitie 2014-2015 is bijna afgelopen, dus dat betekent dat de beslissingen in alle competitie gaan vallen. De Zwijndrechtse korfbalvereniging Albatros huldigde inmiddels al zes kampioenen. Na E2, E4, E5, F3 en F5 werd het eerste midweekteam afgelopen woensdag kampioen dankzij een 10-6 overwinning op Good Luck.

Komende woensdag kan Midweek 2 ook de bloemen in ontvangst nemen, donderdag is de belangrijke wedstrijd voor senioren 5 tegen Oranje Wit 6 en zaterdag staat voor senioren 8 de titel op het spel in de wedstrijd tegen Korbatjo 3. E1 is al kampioen, maar mag zaterdag nog spelen tegen de runner-up PKC E1 en wil deze wedstrijd erg graag winnen!

Ook voor de seniorenselectie is er bij winst nog hoop op lijfsbehoud. Albatros 1 en 2 spelen uit bij de Meervogels in Zoetermeer.
Afgelopen Pinksterweekend waren  129 jeugdleden en 28 leiders van de club op kamp in Boxtel. Ze hadden schitterend weer en vermaakten zich uistekend met het thema “Take elf, de ster ben je zelf”.

Na de laatste competitiezaterdag volgt nog een maand met trainen in de nieuwe teams, de jaarlijkse oudejaarsfamiliedag en het schoolkorfbaltoernooi.

Fotobijschrift: E1 speelt zaterdag haar kampioenswedstrijd tegen PKC E1.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.