Nationaal Zilver voor Milou Antheunisse

01 juni 2015 door Hennie van der Zouw
Nationaal Zilver voor Milou Antheunisse

ZWIJNDRECHT - Bij het in Leek gehouden Nederlands kampioenschap individueel toestelturnen heeft Milou Antheunisse, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O, in de toestelfinale sprong in de categorie senior van de 3de divisie  knap het nationaal zilver voor zich opgeëist. Haar gemiddelde score over twee sprongen kwam uit op 13.000 punten. Daarmee kwam zij slechts 0,100 punt tekort voor de titel die in handen kwam van haar concurrente Rose Lea van G.V. Veenwouden.

In de meerkamp behaalde Milou 44,083 punten, niet voldoende voor een podiumplaats. Ook voor Sabrina Weyer bleek, na een mislukte sprong, het ereschavot onbereikbaar, evenals voor Jente van der Kruk die haar meerkamp turnde inde jeugdklasse van de 3de divisie. Sabrina scoorde 39,467 punten  en Jente 43,150 punten.

In de toestelfinale brug jeugdcategorie eindigde Marit Kooiman met 10,500 punten op de zevende plaats en Jente van de Kruk met 10,333 punten op de negende plaats. Bij de pupillen had Naomi van der Vliet haar toestelfinale brug. Met 12,600 punten kwam zij als gedeeld zevende uit de eindstrijd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.