Grote Medailleoogst voor O&O

01 juni 2015 door Hennie van der Zouw
Grote Medailleoogst voor O&O

ZWIJNDRECHT - De jongens/herenselectie van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O genoten bij de in Bergschenhoek gehouden Open Zuid-Hollandse Kampioenschappen een ware medailleoogst. Met maar liefst twaalf gouden, vier zilveren en zeven bronzen medailles keerden de turners huiswaarts. Voor  een deel van de selectie was het een goede generale voor de aanstaande  Nederlandse kampioenschappen en voor het andere deel een goede afsluiting van het wedstrijdseizoen.

De gouden medailles werden veroverd door Kenji Paizs (Benjamin – Talentendivisie), Lance Visser (Instap – 1ste div.), Mitchel de Haas, (Instap – Talentendiv.), Jordi Hagenaar (Pupil – Talentendiv.),Koen Kappetijn (Jeugd – 3de div.), Dennis Swinkels (Jeugd – 1ste div.), Wesley de Haas (Jeugd – Eredivisie), Leon van der Wel, Junior-I – 3de div.), Thomas Kok (Junior-I – 2de div.), Dyon Purperhart (Junior-I – 1ste div.), Sjoerd van Veldhuizen (Junior-I – Erdediv.) Jens van der Helm (Junior-II – erediv.).

Het zilver was voor Frank Scheffer (Instap – 1ste div.), Martijn Bal (Pupil – 3de div.) Jelle van der Zouwen (Pupil – 2de div.) Martin Mange (Jeugd – erediv.)

Het brons kwam in handen van Daniël Qualm (Instap – 2de div.) Luuk van Waaij (Jeugd – 3de div. ), Kevin van Sonsbeek (Junior-I – 3de div.), Thomas van der Helm (Junior-I – 2de div.), Jordy Hagestein (Junior-II – 2de div.), Roel Brugwal (Senior – 4de div.), Martin Vrielink (Senior – 3de div.)

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.