Plaatsingen blijven vallen voor Twirlteam Accelerando

01 juni 2015 door Hennie van der Zouw
Plaatsingen blijven vallen voor Twirlteam Accelerando

ZWIJNDRECHT - Wat een geweldige wedstrijd heeft Twirlteam Accelerando uit Zwijndrecht weer achter de rug. Zaterdag 30 mei werd in Rhoon weer een wedstrijd georganiseerd voor de twirlverenigingen uit de regio. Ook Accelerando was van de partij met ongeveer 70 optredens (dit waren zowel solistische als groepsoptredens). Vele meiden behaalden bij verschillende onderdelen hele mooie punten. Velen zelfs met plaatsingspunten voor de nederlands kampioenschappen.

Er werden zelfs 5 optredens beloond met een promotie naar een hogere categorie. De meiden die deze welverdiende promoties behaalden waren Romy Kruijt en Amber van Ooijen bij het onderdeel 1-baton, bij het onderdeel 2-baton waren dit Tamara Klaasse en wederom Amber van Ooijen en bij het onderdeel super x-strut Bonita de Ruiter.  Het zijn deze meiden enorm gegund. Als klap op de vuurpijl behaalden ook 3 teams hun directe plaatsing voor de nederlands kampioenschappen.

Dit waren 2 small teams (de twirlgirls en het D-team) en het C (large) team. Deze club heeft nu al 4 teams gekwalificeerd staan. Al een enorme prestatie  aangezien deze vereniging nog maar 2 keer als gehele vereniging op wedstrijd zijn geweest. Ook kennismaken met deze vereniging? Kom dan eens langs op 1 van de trainingsavonden. Voor de trainingstijden verwijzen wij naar de website www.accelerandozwijndrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.