Succesvol “Opkikkertoernooi” bij Groote Lindt

02 juni 2015 door Hennie van der Zouw
Succesvol “Opkikkertoernooi” bij Groote Lindt

OZWIJNDRECHT / ALBLASSERDAM - Zaterdag 30 mei 2015 werd bij v.v. Groote Lindt gevoetbald in het kader van het Opkikkertoernooi.

De stichting Opkikker is maatschappelijk partner van v.v. Groote Lindt. Jaarlijks worden z’n 2000 gezinnen met een langdurig ziek kind verrast met een onvergetelijke opkikkerdag. Tijdens deze dag vol met ontspanning en plezier wordt niet alleen het zieke kind maar alle gezinsleden in het zonnetje gezet.

Om de stichting onder de aandacht te brengen en te ondersteunen is er een jaarlijks voetbaltoernooi. Met in totaal 100 deelnemers, verdeeld over 8 teams, werd onder zonnige omstandigheden gestreden om de wisselbokaal. Alle deelnemende teams hebben “startgeld” betaald om aan het toernooi te mogen deelnemen. Mede dankzij deze inleg en een aantal sponsoren is het toernooi ook financieel een succes geworden.

Uiteindelijk ging v.v. Alblasserdam aan het einde van de middag met de wisselbokaal naar huis. Onder een het genot van een drankje en een hapje van de BBQ werd het toernooi op gezellige wijze afgesloten. Ook volgend seizoen zal het Opkikkertoernooi worden georganiseerd waarbij de organisatie het voornemen heeft het toernooi verder uit te breiden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.