Nationaal Brons voor Cynthia Kroon

08 juni 2015 door Hennie van der Zouw
Nationaal Brons voor Cynthia Kroon

ZWIJNDRECHT - Cynthia Kroon, selectielid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging  O & O, heeft in Hoofddorp bij de Nederlandse kampioenschappen individueel toestelturnen voor dames 2de divisie een bronzen medaille veroverd.

Cynthia kwam tot deze prestatie in de toestelfinale brug van de seniorcategorie. Met een fraaie score van 11,233 punten liet zij zich het brons omhangen.

Haar clubgenote Renate van ’t Hof werd met 10,533 verdienstelijk achtste. Renate had zich tevens geplaatst voor de meerkamp. Met 44,567 punten rangschikte zij zich in de middenmoot.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.