Nationaal Goud op eigen Toernooi

08 juni 2015 door Hennie van der Zouw
Nationaal Goud op eigen Toernooi

ZWIJNDRECHT - Noa Reijmers, Manoe van Berkel en Rosalie van de Berg veroverden  goud  bij het door de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O in Hendrik Ido Ambacht georganiseerde Nederlandse kampioenschappen ritmische gymnastiek.

Noa Reijmers pakte  met 36,150 punten de titel bij de junioren-B. In deze categorie werd Isa van Andel vijfde en de van een blessure herstellende Lynn Stok twaalfde.  Manoe van Berkel  gaf haar concurrentie het nakijken in de benjaminklasse. Haar score kwam uit op 15,900. Bij de pre-junioren-C eiste Rosalie van den Berg met 9,6 puntyen de hoogste eer voor zich op.  In deze categorie werd Merel den Heeten tiende.

Bij de pre-junioren-B kwam Ji-Lan van Andel  slechts 0,3 punten tekort voor het ereschavot. Zij werd met 16,250 punten vierde, evenals Larissa den Otter die het zelfde lot had bij de benjamins-C. In de junior-C-categorie eindigde Ilse van Dam op de tiende plaats

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.