Laatste avond van de Avondvierdaagse afgelast maar toch nog leuke avond voor Twirlteam Accelerando

08 juni 2015 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT - Wat jammer dat de avond4daagse wegens het dreigende noodweer in Zwijndrecht niet door kon gaan. Dat mocht de pret voor twirlteam Accelerando uit Zwijndrecht niet drukken.

Hun feestje verplaatste zich naar hun clubgebouw op de Lindtsebenedendijk waar leden, ouders, familie & bekenden werden uitgenodigd om hun traktatie uit te delen. Ook een deel van percussiegroep Ridderster kwam mee die voor de intocht van de vierdaagse vanuit Ridderkerk was overgekomen. Montagebedrijf Baan huurde zelfs het ijsmanneke in om de kinderen te verwennen. Die was erg begaan met het lot van de meiden.

Al met al heeft deze vereniging toch nog leuk de laatste avond afgesloten. Hopelijk volgend jaar toch weer een stralend zonnetje.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.