Peli's zijn de Mont Ventoux de baas

09 juni 2015 door Hennie van der Zouw
Peli's zijn de Mont Ventoux de baas

ZWIJNDRECHT - Een prachtig gezelschap van Peli's, met fietstalenten, mannen met andere talenten, lichtgewichten, beren, mentaal sterken en bladharken hebben het op 6 juni allemaal gered om de top van de Mont Ventoux te bereiken. Hoewel het beklimmen van "de kale berg" bij de één heel wat soepeler verliep dan bij de ander was het voor iedereen een enorme uitdaging, uitputting en verschrikking. Des te mooier was dan ook het bereiken van de top. Een opluchting, die al snel oversloeg naar een prachtige ervaring die naar meer bergen snakt!

Dit alles had ook nog een mooi doel: de Peli tribune. In het totaal is er vooralsnog € 400,- opgehaald. Met nadruk op vooralsnog, want her en der stroomt er nog wat geld binnen van mensen die deze prestatie graag belonen. Wilt u dat ook nog doen? Dat kan door een mailtje naar pelikaan2@vvpelikaan.nl te sturen! Namens ons allen, en de club, alvast bedankt!

Een bijzonder bedankje gaat nog uit naar onze 'hoofdsponsor' Ronald Nossent, die voor iedereen die bovenkwam een mooi bedrag over had én tevens zijn busje ter beschikking stelde om alle fietsen naar Frankrijk te brengen. Top!

Ps. Wegens een pechgeval op de terugweg moe(s)ten Wilco, Chesron, Sjoerd en Gijs (ook wel berggijs genoemd; onze onmisbare schakel dit weekend als wateraangever, buschauffeur, fotograaf en supporter langs de kant) nog enkele nachten in een pittoresk Frans dorpje verblijven. Aangezien zij ook de camera bezitten waar de groepsfoto's op staan zult u het tot deze weer in Nederland is gearriveerd met deze selfie moeten doen. Zij maken het overigens goed met lekker weer, zwembad plus midgetgolf bij het hotel en genoeg bier.

Richard Stolk, Arnold van Dis, Huibtana Groenenboom, Jordy van Deelen, Stephan van der Kolk, Sebastian de Wit, Roel van Buuren, Jelle van Buuren, Erwin Pruysen, Sjoerd Aarts, Chesron Koiter, Wilco Hameetman, Gijs Hameetman en Remco Aarts

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.