Jan Hamer Toernooi ook dit jaar groot succes

12 juni 2015 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT - Dit jaar maar liefst17 deelnemende ploegen, wat weer een nieuw record voor het onlangs gehouden, jaarlijkse Jan Hamer toernooi van VVGZ was. Jammer genoeg moesten de teams van Swets ODV en Verstegen wegens tekort aan mankracht afhaken, maar gelukkig waren er wel weer vier nieuwe deelnemers: Noorlander infra, S&H tyres, Den Hartog bouwadvies en AR&B uit Rotterdam.

Het zou heel mooi zijn mooi zijn als het toernooi volgend jaar 20 deelnemende ploegen kan inschrijven bij het 10-jarig jubileum.

Foto: PopPictures.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.