Beeldenpark Drechtoevers vertegenwoordigd op het Noordparkfestival

15 juni 2015 door Hennie van der Zouw
Beeldenpark Drechtoevers vertegenwoordigd op het Noordparkfestival

ZWIJNDRECHT - Ook dit jaar is er weer een informatiestand van de Vriendenkring  Beeldenpark Drechtoevers tijdens het Noordparkfestival op zaterdag 27 juni 2015. In deze stand is alle informatie over het Beeldenpark te verkrijgen.

Rondleidingen
Bezoekers kunnen tijdens het Noordparkfestival deelnemen aan een rondleiding langs de beelden in het park. Deze rondleidingen starten om 13.00, 14.30 en 16.00 uur. Hiervoor kunt u zich aanmelden in de stand.

Wilt u op een andere dag een rondleiding, bijvoorbeeld met een groep vrienden, familie of collega’s? Vraag bij onze stand naar de mogelijkheden hiervoor.

Demonstratie
Ook kunt in onze stand terecht voor een demonstratie beeldhouwen,  een drietal enthousiaste kunstenaars leggen alle ‘kneepjes van het vak’ aan u uit.
Kinderen kunnen de eerste beginselen van de beeldhouwkunst zelfs uitproberen.

Speurtocht en tekenwedstrijd
Kinderen kunnen gratis deelnemen aan een speurtocht langs een aantal beelden in het park. Voor ieder deelnemend kind is na inlevering van het formulier een aardigheidje beschikbaar.

Ook is er een tekenwedstrijd voor de kinderen, georganiseerd vanuit Atelier Marjan van Breugel. De tekenopdracht en de benodigde materialen daarvoor kunnen in de stand van Atelier Marjan van Breugel opgehaald worden. Het beeld  “Leeuw” staat bij de opdracht centraal. Een jury zal bepalen wie de winnaar is van de wedstrijd. In de jury zit o.a.de maker van het beeld  Wieke Terpstra.

Meer informatie over het Beeldenpark Drechtoevers? Neemt u ook eens een kijkje op onze website: www.beeldenparkdrechtoevers.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.