Nederlandse Korfbalbond zet sv Conventus in het zonnetje

15 juni 2015 door Hennie van der Zouw
Nederlandse Korfbalbond zet sv Conventus in het zonnetje

ZWIJNDRECHT - Waar landelijk de interesse van jeugd in teamsporten afneemt, is sv Conventus er ook dit jaar in geslaagd om meer kinderen aan een teamsport te binden. De korfbaljeugdtak van de vereniging is afgelopen seizoen zelfs zo gegroeid dat de Zwijndrechtse vereniging voor het derde jaar op rij door het Koninklijke Nederlandse Korfbalverbond (KNKV) in het zonnetje is gezet.

Om te vieren dat Conventus’ korfbaljeugd voor het derde jaar op rij met meer dan 10% groeide kwam KNKV-bestuurder Herman Groeneveld naar Conventus’ onderkomen op Sportcomplex Develstein. Groeneveld overhandigde hier namens de bond een bal aan Linda Dijk en Esther Pichel, de drijvende krachten achter Conventus’ korfbaljeugd.

Een belangrijk onderdeel in de ledenwerving van Conventus volgt op 20 juni, wanneer op Sportcomplex Develstein het 52ste Meesterwerk Schoolkorfbaltoernooi wordt georganiseerd. Kun je hier niet bij aanwezig zijn of wil ja na het toernooi beter kennis maken met de korfbalsport? Je kunt bij Conventus drie keer gratis meetrainen en betaalt voor de eerste drie maanden slechts €10,-. De jeugdteams trainen vanaf september weer op dinsdag en vrijdag vanaf 18:15 uur.

Foto-credit: sv Conventus

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.