Cultuurmarkt tijdens Noordparkfestival 2015 zoekt nog deelnemers

15 april 2015
Cultuurmarkt tijdens Noordparkfestival 2015 zoekt nog deelnemers

ZWIJNDRECHT - Noordparkfestival op zaterdag 27 juni van 12.00-18.00 uur in het Noordpark. In het prachtige Noordpark wordt elk jaar het Noordparkfestival gehouden. Dit is een bruisend muziekfestival met een levendige cultuurmarkt waar van alles te horen en te zien is. Ook is er een kinderdorp met leuke activiteiten en optredens.

Kunstenaars, ontwerpers, culturele organisaties en verenigingen krijgen op deze dag de gelegenheid om zich te presenteren via een workshop, demonstratie of het informeren van bezoekers met behulp van een marktkraam. Doel van de markt is om inwoners van Zwijndrecht en de regio kennis te laten maken met allerlei vormen van cultuur. Denk aan kunst en ambacht, design, muziek of oude ambachten. En op twee podia zijn er de hele dag spetterende muzikale optredens! Cultuur in de breedste zin.

Kom kijken en luisteren! Meer info: www.noordparkfestival.nl en volg ons op facebook.

Oproep cultuurmarkt: Maak je mooie schilderijen, beelden of een prachtig creatief product? Bied je een interessante culturele activiteit aan? Huur dan een marktkraam tijdens dit leuke festival! Mail voor meer informatie en het deelnameformulier naar noordparkfestival@gmail.com  
Voor 11 mei moet het deelnameformulier ingeleverd zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.