Het Noordparkfestival komt er weer aan

12 mei 2015
Het Noordparkfestival komt er weer aan

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 27 juni is in het Noordpark in Zwijndrecht voor de zevende keer het Noordparkfestival. Het wordt weer een verrassende en afwisselende dag. Echt een muzikaal cultureel feest voor jong en oud.

Het definitieve programma van het Noordparkfestival is nog niet helemaal rond. Daar lees of hoor je binnenkort meer over.

Zeker is al een optreden van de Cubaanse band van Pedro Luis, in het vorig jaar succesvolle Kinderdorp is het Poppentheater van de Dordtse Jacobus Wieman en de Modelbouwvereniging Alblasserdam geeft een demonstratie met levensechte scheepsmodellen..

Onderdeel van het festival is de Cultuurmarkt. Op één plek kun je kennis maken met het culturele aanbod in Zwijndrecht en omgeving èn feestelijk genieten van muziek en dans in het idyllische Noordpark langs de Oude Maas, waar ook het Beeldenpark te vinden is. Dus, rondleidingen langs de beelden.

Er zijn net als vorig jaar twee podia, zodat het muzikale programma nagenoeg ononderbroken door kan gaan.
Naast het festivalterrein staan onder de bomen van het park de kramen van de Cultuurmarktdeelnemers.

Ook zijn er workshops beeldende kunst en er worden diverse demonstraties gegeven.
Voor de Cultuurmarkt is er nog ruimte, dus als je zelf, of je vereniging of organisatie nog een kraam wil huren, dan kan dat nog. Uiterlijk op 11 mei wil het Noordparkfestival het weten. Kijk op noordparkfestival.nl of mail naar noordparkfestival@gmail.com.

Zet in je agenda op zaterdag 27 juni dus alvast “Noordparkfestival”, want je mag dit uiteraard gratis toegankelijke evenement in het mooiste park van Zwijndrecht niet missen. En ga naar de site noordparkfestival.nl of kijk op facebook voor meer informatie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.