Een dag met een lach en traan bij Twirlteam Accelerando

15 juni 2015 door Hennie van der Zouw
Een dag met een lach en traan bij Twirlteam Accelerando
Leny Beerentemfel met haar man die haar altijd terzijde heeft gestaan.

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 13 juni organiseerde Twirlteam Accelerando een wedstrijd voor twirlend Nederland in de Develhal in Zwijndrecht. Een wedstrijd die altijd door Leny Beerentemfel werd georganiseerd. Dit was de laatste keer dat zij dit heeft georganiseerd aangezien Leny na 40 jaar van belangeloze inzet voor de club haar functies neerlegt.

Vanaf 1975 is zij al bij HVZ actief geweest waaruit Accelerando in 1981 is ontstaan. Het was voor Leny een emotionele, maar wel mooie dag. Zij werd aan het einde van deze dag niet alleen bedankt door de vereniging, maar ook door de bond aangezien Leny ook hun altijd tot hulp is geweest als er nieuwe reglementen of systemen kwamen.

Leny was dan de aangewezen persoon om alles door te nemen. Na afloop van deze dag werd Leny nog een receptie aangeboden in hun clubgebouw alwaar Leny ook haar dankwoord uitsprak richting haar helpers en bestuur.

Deze dag was ook een succesvolle dag voor de meiden van deze vereniging, want wederom werden er 5 promoties behaald en wel door het duo Manon Heppenhuis & Larissa Leensvaar en Emma Heppenhuis & Romy Kruyt bij het onderdeel dance, alsmede door de solisten Amber van Ooijen (onderdeel II baton), Ilse Gort (onderdeel I baton) en Manon Pap bij het onderdeel solo dance.

Ook Anouk van der Waal wist hoge (promotie)punten te behalen bij het onderdeel I baton. De meiden van Accelerando hebben nog 1 wedstrijd te gaan voordat hun zomer reces gaat beginnen. Ook zin om bij deze vereniging te kijken? Bel voor informatie naar 078-6104766.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.