Celebration plaatst zich voor Nederlandse Kampioenschappen

16 juni 2015 door Hennie van der Zouw
Celebration plaatst zich voor Nederlandse Kampioenschappen

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 13 juni deed Celebration uit Zwijndrecht weer mee aan een twirl wedstrijden in Schiedam. Celebration was deze dag vertegenwoordigd met vier teams. In een groot deelnemersveld mocht het twirlteam de spits afbijten en lieten als eerste hun routine zien aan de jury. Zij werden beloond met een eerste plaats. Het junioren A team, bestaande uit 11 meiden in de leeftijdscategorie van 6 tot 11 jaar, lieten hun twirlroutine zien met het thema ‘verliefd’. Alle meiden van deze groep hebben hun uiterste best gedaan en ook dit werd beloond met een eerste plaats.

Het junioren B team, bestaande uit 13 meiden in de leeftijdscategorie van 11 tot 18 jaar, brachten hun show met het thema ‘Expeditie Robinson’. Zij behaalden niet alleen een eerste plaats ook hebben zij zich geplaatst voor deelname aan de Nederlandse Kampioenschappen in december 2015. Het danceteam, bestaande uit 8 meiden in de leeftijdscategorie van 16 tot 24 jaar, eindigde ook op de eerste plaats en wisten zich ook te plaatsen voor de Nederlandse Kampioenschappen.

Dit betekent dat drie van de vier teams van Celebration Zwijndrecht plaatsingen bezitten voor de kampioenschappen. Na de zomervakantie zal er dus weer hard getraind gaan worden om alle routines perfect te krijgen en de uitdaging aan te gaan met de andere teams.

Geïnteresseerd in het twirlen of in de vereniging in het algemeen neem dan contact op met de voorzitter Wim Zoutewelle, via e-mail: zoutewelle.w@zonnet.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.