Verdachten van woninginbraak na achtervolging snel aangehouden

19 juni 2015 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT - Een 19-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 22-jarige man uit Zwijndrecht zijn op 17 juni in Zwijndrecht aangehouden.

Kort voor hun aanhouding zag een politieagent een automobilist  zich in Zwijndrecht zó asociaal gedragen dat hij hem op zijn gedrag wilde aanspreken. De agent reed achter de auto aan, om de bestuurder en zijn passagier staande te houden, maar de automobilist besloot hard weg te rijden., met de agent achter hen aan.

Op de Laan van Walburg raakten stapten de twee mannen uit en renden ze weg. Ver kwamen ze niet, want na een korte zoektocht met politiehonden, konden beiden in de buurt worden aangehouden. De mannen zitten vast en worden verhoord. Ze worden verdacht van woninginbraak en diefstal van de auto. Die bleek namelijk kort voor de aanhouding bij een woninginbraak op de Rotterdamseweg in Zwijndrecht te zijn buitgemaakt.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.